eiland RÜGEN

In aanvulling op de 60 km van de fijne zandstranden grootste eiland van Duitsland biedt een landschappelijke en structurele diversiteit: bezoek de levendige badplaatsen of de grote parken van het eiland, kunnen ze worden betoverd door de charme van het resort architectuur, prachtige landschappen en de wereldberoemde uitzicht. Schilderachtige steegjes, slaperige vissersdorpjes, idyllische inhammen, baaien en meren en weelderige beukenbossen domineren het eiland landschap.
De kust van Rügen, met zijn havens, kusten en andere stijl strand is een mekka voor de watersport in het heuvelachtige binnenland vrij een schatkamer voor het verkennen van het eiland klaar vervolgt: getuige zijn van de 10.000 jaar van menselijke geschiedenis van Rügen, zoals de talrijke grafheuvels en de tempel stenen te wachten om verkend worden; ligt in parken en tuinen zijn de kastelen en landhuizen van het eiland, met vele tentoonstellingen en culturele evenementen aan te trekken bijzondere plekken zoals de Noord-Kaap Arkona Cape-eiland. Typische eiland ambachten en een scala aan maaltijden worden overal aangeboden.

In’e Boddens wörrn Fünn’ maakt, wat wiesen doon, dat al in’t Steenöller Minschen up Rügen tohuus weren. Later kemen Germanen (Rugiers) un ünner de grote Volkwannering ok slaavsche Stämm (Ranen oder Rujanen) na’t Eiland. Dunn hüür Rügen bi’t Hertogdom Pommern, Sweden, Prüzen un bi’t Düütsche Riek. Na’n Tweden Weltkrieg hüür Rügen bi’e DDR un siet de Weddervereening is dat nu’n Deel vun’t Bundsland Mekelnborg-Vörpommern.

Reklame:
Ferienwohnungen Rügen

Bungalows en vakantiehuizen in rugen duitsland

Dit 4-sterren appartement ligt op het prachtige eiland Rügen, dit eiland biedt vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen, genieten en ontspannen. Het apparatement Seepark Sellin is gelegen in het plaatsje Sellin, een 700 jaar oud vakantiedorp met de flair van 1900 met de wereldbekende pier de Seebrücke.

Dit eenvoudige en degelijk uitgeruste appartement ligt op de eerste verdieping en is via een gescheiden trap . Op het grootste duitse oostsee eiland, bekend om haar witte stranden, de beroemde krijtrotsen en de vele dorpjes met

Dit familievriendelijke resort Göhren ligt op ongeveer 400-500 meter van het Oostzeestrand,


The isle Rügen is the most northern rural district of Mecklenburg-Vorpommern, which has an area of 974 square kilometres. Ostseebad Binz In time there live 78,000 Rüganer on the isle. With its variety of landscapes - (shallow bodden-coasts, steep rocks? of chalk, far beech-forest, with grass overgrowned hills or flat regions) - the isle offers it all. und Wir freuen uns auf Sie! Rügener Hafentage Insel Rügen am sonnigsten Erster Hering angelandet

Rügen - ein Wintermärchen

weiter >>